Tankar inför vecka 7

DAX
DAX orkade inte hitta köpare efter öppningen högt upp i fredags och min bästa gissning för måndagen är att vi öppnar runt 11660-11690 och faller tillbaka snabbt för att sedan välja riktning för dagen. Under fredagens low så siktar jag nedåt men jag tror att vi håller oss över där och börjar jobba uppåt. Kritat ut vilka zoner jag tittar på intradag.

DAX - 15 MIN

DAX - 15 MIN

Aktier gick bra i veckan och OMX ser ju mest positiv ut för tillfället. Oljan gjorde en fin comeback och guldet föll tillbaka.-
EUR/USD gjorde en tillfällig ny low innan den vände tillbaka och utmanar fallande trend, blir högintressant för veckan.

EU INDEX / FX / BRENT / GOLD

EU INDEX / FX / BRENT / GOLD

US bröt upp i fredags och flera individuella sektorer ser ut att vara på väg att bryta upp efter månader av konsolideringar. Det är svårt att se på detta på något annat sätt än riktigt bullish men det ser ju alltid som bäst ut precis innan det vänder men innan det gjort det så kör jag på långspåret förrutom vid eventuella hedgar eller intradagskortningar.

US SPY + SECTORS

US SPY + SECTORS

Rapporterna jag kollar in i veckan.

RAPPORTER VECKA 7 - Data från StockPiper

Dom viktigaste hållpunkterna för makro i veckan som kommer

MAKRO VECKA 7

SOBI
Veckans höjdare för mig! SOBI rapporterar och guidance för försäljningen i EU lär ju stå i fokus. Millenium har täckt minimalt av sin blankning men totalt sett så ligger 1.97% av kapitalet blankat inför rapporten och det ska bli mycket intressant att se om vi ser ökningar eller täckningar vid en positiv kursreaktion på rapport och / eller bud.

INTRUM JUSTITIA
Intrum trycker vidare uppåt. Det är fortfarande över 15% short interest och må så hända att det kanske är osannolikt att så många gjort en felaktig analys men om så är fallet så kan ju detta bli årets short squeeze och det vill man inte missa!

BETSSON
Betsson tog ett rejält kliv upp efter rapporten och VD köpte aktier för 800K. Det imponerade ändå inte på Citadel som ökade sin korta positon efter rapporten. Ser inte helt dum ut för en kort med entry så nära fredagens topp som möjligt med SL strax ovanför.

NOVO NORDISK
Avslutade veckan med en svart men ändå positiv stapel. Novo har hämtat igen mycket av tappet efter rapporten och visar på bra styrka efter en konsolidering inom rangen för rapportdagen. Stämde av utbrottsnivån intradag och stängde över. Har ökat en aning igen.

ORIFLAME
Rapport på torsdag, gjort en fin rekyl uppåt men visat tydligt att det finns en utbudsnivå som är svår att passera. Lång vid etablering över dessa toppar annars avvakta.
 

BIOINVENT
Rapportdags för BINV som legat och bubblat inför denna veckan. Det ser ju helt klart ut som en bottenformation och jag hoppas på en fin rapport. 3kr viktig psykologisk nivå så klart i det korta.

AFRICA OIL
Lyfte med oljan uppåt och är nu uppe och nosar på gamla kanaltaket igen. I min värld så behöver AOI ta ett kliv upp här annars är risken stor att vi ser ett ben ner för att täppa till gap nedanför.
Dollarn är på väg upp igen vilket kan ställa till det för oljepriset och AOI i förlängningen.

STARBREEZE
Sargade Starbreeze rapporterar i veckan och rent tekniskt så ser det ju inte super kul ut direkt. Långa trenden vänder ner och kursen har svårt att ta sig tillbaka över 18kr. Kanske kan en bra rapport ändra sentimentet.

NET ENT
Stark utveckling på Net Ent senaste 3 månaderna med ett försökt till brott på nedsidan som sögs upp direkt av köparna. Handlas nära DMA-200 inför rapporten och står och väger på att utmana den långa fallande trenden.

FINGERPRINT
Riktigt fin rekyl uppåt av Fingerprint i fredags under rätt hög omsättning. Behöver inte betyda nåt men etablerar sig Fing över 52.50kr igen så kanske det kan komma ett seriöst försök på att täppa till gap ovan.

ALLIGATOR
Premiärrapport för Alligator på fredag. Har lyckats konsolidera runt teckningskursen på 32.50. Inga förändringar i min position. 35kr på ovansidan och 30kr på nedsidan mina viktigaste nivåer