DAX 2017-02-14

Snålt med tid idag så blir bara en chart på DAX.
Igår så tryckte DAX rätt omgående iväg raka vägen till mitt målområde runt 11800 för att sedan falla tillnbaka mot close. Jag är fortfarande bullish inställd, det är svårt att vara något annat med SPX som gör nya ATH men jag valde ändå att börja korta runt 11800. Varför? Dels för att man är en klassisk motvallskärring men även för att jag tror att vi måste ner mot tidigare toppen runt 11720 innan vi ska vidare upp och en entry på 11800 med 20-30p SL för en profit på runt 80p är inte en dålig trade.

Vad tror jag för dagen? Jag tror att vi kommer öppna lågt, ES terminen har kommit ner och marknaden väntar på att Yellen ska snacka klockan 16 idag och på det BNP-siffror som kommer under dagen. Jag tror att om vi kommer hela vägen ner till 11720 så kommer vi få se köpare rätt omgående men håller det inte där så finns det bra förutsättningar för en snabb färd ner mot 11690 / 11660.

Stabiliserar sig kursen runt 11720 är det inte alls ett dåligt ställe att gå lång.

Går vi uppåt istället så är det ju gårdagens DH som är maestro och helt avgörande. Det sista bulls vill ha är en dubbeltopp runt 11800 och får vi en så så är det ett riktigt bra tillfälle att gå emot och korta med SL ovanför.

Lycka till idag!