DAX 2017-02-15

Gårdagen går till historien som den sämsta tradingdagen på DAX under 2017 och marknaden kom ingenstans innan Yellen höll sitt tal kl 16 varpå vollan tilltog och vi fick ett nytt DL som omedelbart försvarades och DAX vände sedan upp.

USA ångade på efter efter close och brände ut varenda short som fanns kvar tror jag med en ordentligt bullish close, allt detta med rätt dåliga siffror från EU och en klart starkare dollar efter Yellens framträdande. Det verkar inte som att nåt kan stoppa detta och som alltid är det väl precis då man kan räkna med en kalldusch men det är mkt svårt att gå kort en sån här marknad och snitta ner sig när index rör sig uppåt blir ofta en MYCKET dyr historia. Det har man ju själv fått lära sig.

Vad tror jag om dagen? I skrivande stund har ES printade nya over-night highs och IG / CMC quotade DAX runt 11835 på den spiken och ligger kvar över föregående high på 11812. Öppnar vi så högt så tror jag att vi kommer få en initial reaktion ner för att täppa gap och sen så är det 11812 och en eventuell topp som bestämmer, kommer vi över då känns det som en given trade att gå mot 11900 / +12000.

Ska man gå kort så tycker jag man ska vänta in en etablering under gårdagens low, där kan det absolut bli intressant med en kort position intradag eller kortare swing. 

DAX

SPY + US SECTORS
Bara Energisektorn kvar som ska bryta upp sen svimmar #derivatus !!!
Helt sjukt bullish faktiskt där samtliga sektorer går starkt.