Mancold 3.0 - DAX - NOVO - OASM - SOBI - BINV - ACAD - IJ

DAX
En lurig dag där DAX till slut lyckades avancera och stänga högt upp i stapeln och det ser faktiskt riktigt bullish ut efter dubbelbotten med follow-through idag där stängning skedde över föregående high. Dessutom har DAX idag hunnit stänga gap på nedsidan och försvarat mot två nedställ under dagen vilket ger ännu mer övertygelse för bulls.

Nästa anhalt blir 11680 och om jag skulle gissa morgondagen så tror jag att vi öppnar däromkring för att sedan falla ner och återtesta den nivån eller tvärtom, att vi öppnar längre ner och rätt snabbt kliver upp och testar av för att falla tillbaka och sedan göra ett nytt försökt till higher high.

Trycker vi förbi 11680 tittar jag mot 11720 / 11800.
Går vi under 11600 igen så kan det nog rassla till ordentligt på nedsidan och under 11560 bettar jag på att om vi kommer hela vägen ner mot 11480 så kommer det inte att hålla och där kan det accelerera ännu mer för då kommer det bli trångt i dörren!

Risk-On mode idag med stigande aktieindex, starkare dollar och svagare guld. OBS OMX är inte uppdaterad, jävla seg EOD från Quandl.

INTRUM JUSTITIA
Visar på styrka och håller sig nära fallande trendlinjen. Kan den pallra sig över så kan jag nog tänka mig att långa.
IJ är så sjukt blankad en fin shortsqueeze vill man ju inte missa!

BETSSON
Bettan levererade rapport som föll marknaden i smaken och VD Ulrik köpte aktier för 800K, inte fy skam!
Jag valde dock att kliva av på snitt 81.80kr. Bevakar dock för omtag!

BIOINVENT
Varit rätt tyst från min sida gällande BINV senaste och det är för att det inte hänt så mycket men nu tycker jag att det börjar se lite mer intressant ut.

Potentiell bottenformation för vidare uppgån in play.

GRÄNGES
Följde upp med en fin dag med en riktigt bajsdag. SL under senaste low.
 

NOVO NORDISK
Riktigt stark trenddag från Novo som klättrade från morgonen hela vägen in till stängning. Jag valde att kliva av på delar av min position men kan absolut tänka mig att fylla på igen om Novo kan hålla sig över 238.50 några session!

OASMIA
Vinna eller försvinna nu för Oasmia och Space. Jag har mirakulöst lyckats rädda mig kvar här och har nu sänkt mitt GAV till 7.72 och fått ner sizen igen men jag kommer inte va me på en vända ner till.

ACADEMEDIA
Som ett brev på posten kom det politiska utspel samma dag som AcadeMedia rapporterade.

Rapporten va riktigt bra men lyckan blev kortvarig då Ardalan Sherakabi pratade specifikt om skolverksamhet och eventuellt vinsttak. Svårt läge men kolla för omtag.

SOBI
Lyckade vända precis vid rätt tillfälle runt viktiga 115.30 och stänga DH. Ytterligare blankad (1.99%) inför rapporten nästa vecka. Vi hoppas på att dom blir fint stekta ;)