Massage i Örebro

I helgen så var jag på massage i Örebro, i födelsedagspresent så fick jag nämligen ett presentkort till ett massageinstitut som många ofta försöker boka tider hos. Massagemagasinet var dem jag gick till, det är då definitivt förståeligt varför dem lockar dit såpass många kunder som dem gör när man har i åtanke vilka fantastiskt rutinerade och välutbildad massageterapeuter dem faktiskt har.

Jag brukar personligen nästan aldrig unna mig en massage då jag tycker det är kostsamt och är såpass mycket pengar för såpass kort tid. Men om jag någon gång uppriktigt känt att ja, det här måste jag tveklöst göra igen. Då vet man att denna upplevelsen verkligen var fantastiskt bra.

Därför ville jag bara ta mig denna tiden till att skriva en text och rekommendera Massagemagasinet för deras fantastiska arbete och skickliga massörer.

Du gillar kanske också...