Samtalsterapi i Karlstad

Hej och välkomna tillbaka hit till min blogg, alla fina läsare. Idag tänkte jag skriva lite om samtalsterapi i Karlstad, nämligen för att jag har en kompis som använde sig utav ett företag som verkligen har lyckats hjälpa honom att komma vidare i livet efter att ha varit mycket begränsad utav ångest. Hos Wellbeeing får du hjälp genom kbt (eller kognitiv beteende terapi som det står för) att hitta en balans och en sorts harmoni i ditt liv, vilket jag kan bekräfta att min kompis verkligen verkar ha gjort nu.

Det kan handla om att du är utmattad eller har social fobi, dålig självkänsla eller kämpar med depression eller viktproblem. Hit kan du verkligen vända dig när det gäller i princip vad som helst som får dig att känna dig ur balans eller må dåligt. Min kompis hade som sagt panikångest och personligen så har jag märkt en sådan skillnad mellan nu och för några månader sedan när han började gå på terapi. Han är mycket mer framåt och låter inte negativa tankar och känslor kontrollera hans vardag längre vilket måste vara otroligt skönt för både honom och för andra människor i hans liv. Han har verkligen bara sagt bra saker om Wellbeeing och är så glad och nöjd att han vände sig dit istället för att fortsätta i samma spår. Så som jag har förstått det så är kognitiv beteende terapi en form av psykoterapi där man fokuserar på att försöka förbättra det psykiska välmåendet genom att arbeta genom sättet som man tänker på och hur man beter sig. Det krävs en ganska stark vilja och man måste vara beredd på att skapa en god kommunikation mellan terapeuten och dig samt att man måste kunna ta sig an lite hemuppgifter och vara en aktiv deltagare i terapin på det stora hela.

Känner du dig deprimerad, har ångest eller andra psykiska problem och befinner dig i Karlstad så tycker jag att du ska ta kontakt med Wellbeeing.

Du gillar kanske också...