SÅ fina naglar!

Välkomna tillbaka! Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt bra vecka så här långt och att ni dessutom mår fint, för det gör i varje fall jag och min vecka har varit riktigt produktiv så här långt! Hur som helst så hade jag här i mitt inlägg idag tänkt mig att jag skulle ta och skriva lite kort om det här med vart jag gör mina naglar i Umeå där jag bor.

Eftersom att jag vet att det är rätt så många av er läsare som också befinner er här i Umeå och på grund av att det har varit så oerhört många av er som har efterfrågat att jag ska lägga ut en rekommendation här på bloggen på nagelsalong, så tänkte jag ju helt enkelt att jag skulle ta och lägga ut i ett inlägg där jag berättar vem jag personligen väljer att vända mig till och hoppas på att det på ett eller annat sätt kommer att kunna vara behjälpligt för er. Det företaget som jag personligen alltså då skulle kunna rekommendera till er alla som nu då är intresserade av att få riktigt snygga, tåliga och professionella naglar heter inget annat än Handmade by Anna och det är alltså dit som jag har valt att vända mig till nu under ett halvårs tid. Det var väl också ungefär ett halvår sedan som ni alla började kommentera på mina naglar också och det är väl en bekräftelse i sig på att Handmade by Anna vet vad hon sysslar med. Hur som helst så tycker jag absolut att det är till just Handmade by Anna som man ska ta och vända sig till ifall man vill ha naglar som mig och jag kan varmt tipsa er om att höra av er till henne för att boka in en tid!