VVS i Huddinge

Till vår sommarstuga har vi länge nu velat fixa våra vattenkranar och få dem att fungera kontinuerligt med varmt och kallt vatten. Vi valde därför att kontakta Älvsjö VVS Centrum 23 AB för hjälp inom just detta då en av våra närmsta släktingar rekommenderade oss att kontakta dem för just detta syftet.

Dem erbjuder tjänster inom VVS i Huddinge vilket verkligen var helt perfekt för oss avståndsmässigt. Vi förklarade för dem vad problemet var där dem snabbt och enkelt svarade vad som orsakade dessa problemen och hur dem skulle gå tillväga för att åtgärda dem. Vi var extremt tacksamma över det faktum att dessa problemen gick att åtgärda utan några som helst påkostade avgifter.

Arbetet utförde dem och fick gjort på bara ett fåtal timmar där dem till och med bytta ut den gamla kranen med en finare och snyggare som givetvis skulle passa bättre med det nya systemet.

Så jag rekommenderar verkligen starkt att behöver du som kund assistans inom vvs så ska ni verkligen se till att kontakta Älvsjö VVS Centrum 23 snabbt och enkelt så får ni verkligen valuta för pengarna när dem genomfört ett väl utfört arbete.